La Si Do – Tour

Café’s en muziek brengen mensen samen, net dat is nu niet mogelijk. Met deze Tour willen wij het beste van beide werelden naar jou toe brengen. 

Met de La Si Do – Tour willen we muzikanten blootstellen aan een nieuw publiek, alsook dat publiek tonen, hopelijk inspireren,dat zelfs in deze uitzonderlijke tijden je met creativiteit en inventiviteit ver kunt komen. Het idee achter de Tour is midden april ontstaan na de bekendmaking dat het organiseren van festivals en concerten nog maanden niet mogelijk zal zijn.

We vroegen meerdere artiesten om nieuwe muziek op te nemen, solo of in groep. Doordat men niet samen kon komen spraken ze af wat te spelen, namen ze dit apart op en voegden dit samen tot een audiovisueel resultaat dat u. Zelfs in tijden van isolatie weet muziek te verbinden.

U weet het: “Zonder drank, geen klank!”. Daarom verbonden wij elke artiest aan een drankje van lokale makelij. Op deze manier hopen wij lokale artiesten en initiatieven te ondersteunen tijdens een aparte periode.

Meer informatie over de verschillende combinaties vindt u in De Muze Express Shop.  

Hoe gaat dit in zijn werk?

Deelnemende artiesten:

Het muziek- en drankassortiment wordt regelmatig uitgebreid. Zo kan u op termijn uw eigen Muze soundtrack samen drinken.

Hou de sociale media van De Muze in de gaten voor verdere aankondigingen.

Voor meer info: info@jazzcafedemuze.be